Az Instagramon az 5 legnépszerűbb felhasználó nő.

Az alkalmazás kedden, október 6-án ünnepelte az ötödik születésnapját. Az Instagram a fennállása alatt először tett közzé olyan statisztikát, amiben nyilvánosságra hozzák, hogy kik a legnépszerűbb felhasználók. Nos, a TOP 5-be csak nők kerültek be, és egyetlen egy kivétellel (aki Kim Kardashian) mindannyian énekesnők – írja a Mashable.

A Facebook tulajdonában lévő Instagramnak már több mint 400 millió felhasználója van világszerte, akiknek a negyede az Egyesült Államokban él.

taylor-swift

A legnépszerűbb felhasználó Taylor Swift, akinek több mint 49,9 millió követője van. Őt követi a már korábban említett Kim Kardashian akire legalább 48,3 millió felhasználó kíváncsi. Beyoncé foglalja el a képzeletbeli dobogó harmadik fokát, aki cikkünk megjelenésekor 47,4 millió követővel büszkélkedhet. Selena Gomezé a negyedik hely 46,1 millió követővel, míg az ötödik helyen Ariana Grande csücsül, 44,8 millió követővel.

A nők egyébként más közösségi oldalon is remekül teljesítenek. Ha a Snapchatet nézzük, akkor ott például Kylie Jenner a legnépszerűbb felhasználó, míg a Twitteren Katy Perryt követik a legtöbben, mintegy 76,2 millióan.