A 93 éves uralkodó új embert keres a csapatába, akinek a feladata az lenne, hogy kezeli a közösségi oldalakon a megjelenéseit. Őfelsége készen áll arra, hogy kicsit boostolja a követői számát, pedig már így sem áll rosszul, hiszen Instagramon hétmillióan, Facebookon ötmillióan, Twitteren pedig több mint négymillióan követik, vagyis már így is elég befolyásos influenszernek számít. 

A baj csak az, hogy mind Harry és Meghan Instagram-oldala (@sussexroyal), mind Vilmos és Kate (@kensingtonroyal) Instagramja népszerűbb, úgyhogy a királyi család (@theroyalfamily) oldala sem maradhat szégyenben. 

A munkakör részeként nagyjából minden olyan eseményről be kell számolni a közösségi felületeken, ahol a Királynő is jelen van, legyenek azok protokolláris vacsorák, díjátadó ceremóniák, állami látogatások.

A munkavégzés helye a Buckingham Palota, ahova hétfőtől péntekig be kell járni. Az éves kereset a tapasztalattól függően 45-50 ezer font évente, a béren kívüli juttatások közé tartozik a munkahelyi ebéd, és évi 33 nap fizetett szabadság is. 

A munkakörre egyébként rövid idő alatt olyan sokan jelentkeztek, hogy egyelőre nem fogadnak újakat, de érdemes figyelni a Palota LinkedIn-oldalát, hátha lesz üresedés.