Kár, hogy csak Amerikában fut a szolgáltatás.

A lusta emberek Mekkája lett az Egyesült Államok egy új, varázslatos szolgáltatással, amely a Magic névre hallgat. A Magic lényege, hogy 24/7-ben a felhasználók rendelkezésére állnak, és egy adott telefonszámra küldött SMS segítségével nagyjából bármit lehet kérni, rendelni – persze csak az országon belül.

magic1

Ha elküldjük a (408)217-1721-as számra a “Magic” szót, akkor a cég egyik dolgozója fel is veszi velünk a kapcsolatot, és kérhetjük is tőle, amire szükségünk van. Pizzát és diétás kólát akarsz rendelni? Vagy a barátnődnek küldetnél egy csokor virágot? Nem gond, a Magic küld egy árajánlatot, és ha elfogadod, akkor nyélbe is ütöttétek az üzletet. De akár repülőjegyet is foglalhatsz, a cég munkatársai megkeresik helyetted a legolcsóbb megoldást.

Az első rendelésnél elkérik az ügyfél adatait (lakcím, bankkártya száma, stb.), a későbbiekben már a telefonszám alapján tudják azonosítani a megrendelőt. A fizetés biztonságát pedig a válasz SMS-ben küldött https link garantálja, amin keresztül tudjuk rendezni. Sőt, akár Bitcoinnal is tudunk fizetni.

magic2

A Reddit olvasói szerint a Magic körülbelül 10 százalékot tesz rá az eredeti árra.

Csodákra persze a Magic sem képes, a Marsra például nem tudnának elrepíteni minket…

magic-mars

(via)