Régen láttunk már ehhez hasonló kampányt.

Kevés idegesítőbb dolgot tudunk elképzelni, mint azt, hogy szinte a végtelenségig kell várni, hogy betöltődjön a telefonunk, főleg, ha egy 14 éves fiú türelmetlenkedik, hogy szexi modellek fotóit mustrálhassa.

Erre épített a BBDO Moscow, amikor elkészítette a kampányát a Mobile TeleSystems orosz távközlési vállalatnak, amikor szexi modelleket kértek fel főszereplőknek. Olyan, vonzó, kattintékony hashtagekkel ellátott fotókat kellett feltölteniük Instagramra, mint például #sexy #oiled #myself #six #hot #naked #pumpedup #guys #red #latex #ass #withanimals #cat #bear #horse #experimenting #crazy #positions #wow #amazing #ohmygod – írja az Adweek.

Ezek azonban olyan fotók voltak, amik sosem töldődtek be. Pontosabban igen, csak a kép azt ábrázolja, hogy éppen akadozik az internetkapcsolat és folyamatosan tölt, erőlködik a telefon. Nem csoda, hogy rengetegen elkezdtek méltatlankodni emiatt, beindult a kommentáradat. Pár órával később a dögös modellek bocsánatot kértek, és mindannyian posztoltak olyan fotókat, amin a mobiltársaság alábbi szlogenje olvasható: „A lassú internetkapcsolat akadályt gördít a kíváncsiság elé. Használd a Mobile TeleSystems 4G szolgáltatását!”

A kampány sikerét mutatja, hogy több mint 1,6 millió felhasználó érdeklődését keltették fel.