A kisgyerekeket a legnehezebb rávenni, hogy hagyják, hogy bekenjük őket naptejjel. A Nivea most kifejezetten őket szólítja meg.

A gyerekek érzékeny bőre tényleg pár perc alatt leéghet a tűző napon, szinte nincs az a szülő, aki ezt ne tapasztalta volna már meg. Ahogyan azt is, hogy mennyire nehéz az izgága kicsiket pár perc erejéig egy helyben tartani, hogy bekenjük őket naptejjel. Arról nem is beszélve, hogy a bőrük védelme érdekében ezután még egy jó 10 percet árnyékban is kellene maradniuk, hogy a naptej kifejtse a hatását, és csak ezután rohangáljanak a strandon, vagy csobbanjanak a vízben

nivea-leeges-naptej

A Nivea és az FCB Brazil rendhagyó módon nem a szülőket, hanem a gyerekeket szólítja meg legújabb kampányában, aminek a keretein belül olyan babákat készítettek, amelyek rákvörösre pirulnak a napsütés hatására – írja az AdWeek. A babák olyan anyagból készültek, amelyeket, ha bekenünk naptejjel, akkor viszont kibírják pír nélkül. Sőt, ha leégés után kenjük be őket, akkor a piros szín is eltűnik – ez utóbbi persze elég utópisztikus, hányszor kívántuk már, hogy bárcsak ennyi elég lenne, hogy az égő, fájó bőrpír egy pillanat alatt elmúljon.