A Canon 2013-ban mutatta be az EOS 100D DSLR fényképezőgépet. A kamera a DSLR gépekhez képest egészen kicsit, aminek köszönhetően könnyebb is körbehordozni, mint valamelyik nagyon profi társát, amelyek általában nagyobbak és súlyosabbak is. A Canon most bejelentett egy exkluzív modellt is az Egyesült Királyságban, egy teljesen fehér EOS 100D kamerát – írja az Übergizmo.

Canon

Amint a képen látható, valóban az egész fényképezőgép fehér, egy-két résztől eltekintve. Havas tájon bevetve tökéletes kamuflázst lehet összehozni vele. Hardver tekintetében nincs változás, ugyanaz, mint a hagyományos EOS 100D-ben. Ez azt jelenti, hogy a fotósok egy „18 megapixeles hibrid CMOS AF II szenzorra” számíthatnak. Optikai keresővel, nagyobb értintőképernyős kijelzővel, full HD videófelvétel funkcióval érkezik, valamint „EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM” lencsékkel, amelyek szintén kaptak egy fehér ruházatot.

Ami az árat és az elérhetőséget illeti, a Cannon bejelentése szerint a 2014 májusától megvásárolható fehér EOS 100D-ért 499 angol font/599 Euro [~180000 Ft] összeget kell fizetni.