Igazi 21. századi mese.

Egy pár még a Facebook Poke által ismerkedtek meg. A történet még 7 éve kezdődött, amikor a srác, Steve Kawalit “megbökte” a Facebookon Nafis Joon. A lány reagált rá, majd megbeszélték, hogy találkoznak Torontóban, ahol mindketten élnek.

A Mashable gyorsan átugrik a történetben 7 évet, és máris 2014-ben vagyunk, ahol egy versenynek köszönhetően a pár ellátogathat a Facebook központjába. Legalábbis ez az a verzió, amit a lány ismer. Innentől már nem nehéz kitalálni, hogy mi jön: a srác egy váratlan pillanatban megkérte barátnője kezét. A semmiből pedig előkerült Mark Zuckerberg és Sheryl Sandberg is, hogy gratuláljon a fiataloknak.

lanykeres_fb

“Ez az egész olyan, mint egy álom” – mesélte Steve. Emondta, hogy sose hitte volna, hogy egy 2004-es, harvardi koliszobában született ötlet (vagyis a Facebook megszületése) ekkora hatással, befolyással lesz az életére.

Kiderült, hogy amikor összejöttek, nagyon sokáig és sokak elől titkolták, hogy a Facebookon ismerkedtek meg, hiszen a kétezres évek végén még sokkal több volt az előítélet az online társkeresésekkel kapcsolatban, mint most.