A világ egyik legnépszerűbb popsztárja élen jár a közösségi trendek terén is, ezért nem meglepő ez a lépés tőle. Taylor Swift bemutatott egy új applikációt, ami a The Swift Life névre hallgat. Az app gyakorlatilag egy közösségi platformként fog funkcionálni, amin az énekesnő rajongói tudnak egymással kommunikálni, és exkluzív tartalmakat megosztani egyenesen a kedvencüktől.

Az alkalmazást a Glu Mobile fejlesztette, ugyanaz a tech vállalat, amelyik Kim Kardashian nagysikerű játék alkalmazását is kivitelezte. A felület számos extrával rendelkezik, a rajongók többek között magával Taylor Swifttel is kapcsolatba léphetnek majd ezen keresztül. A Glu ehhez fejlesztett egy nagyon ritka és sajátos ún. Taymoji nevű funkciót, ami értesíti a sztárt a legfontosabb diskurzusokról. Ehhez hozzátartoznak még animált Taymoji matricák és képek is, amiket a különféle tartalmak megosztásánál érhetnek el.

Tehát kicsit sem váratlan ez a lépés a popikontól, hiszen számos közösségi platformon, például a Tumblr-en is folyamatosan tartotta a kapcsolatot a legelszántabb rajongóival. Csak idő kérdése volt, hogy debütáljon a sajátja.

 

Taylor Swift Instagram stratégiáját itt mutattuk be korábban:

Mit tanulhattunk Taylor Swift Instagramjából?

Forrás: TechCrunch