A Snapchat bejelentette, hogy új funkciók lesznek elérhetőek az alkalmazáson, beleértve a GIF-ek megosztását is a GIPHY segítségével. Az Instagram egyébként éppen a múlt hónapban mutatta be ugyanezt a funkciót. Nincs ebben azonban semmi meglepő, hiszen az elmúlt években számtalan esetben előfordult már, hogy egymástól vettek át ötleteket a közösségi médiumok. A GIPHY GIF-ek már minden felhasználónak elérhetőek a Snapchaten.

A másik frissítés, ami érkezik az alkalmazáshoz az egy olyan funkció, amely a Stories és a Discover funkciókat, valamint a csoportos beszélgetéseket kapcsolja majd össze egymással. Ezzel valószínűleg az a célja a Snapchatnek, hogy egyszerűsítse az alkalmazást a felhasználók számára. Ez a funkció is néhány héten belül megjelenik majd az androidos és IOS felhasználóknak is.

Evan Spiegel a Snapchat vezetője tavaly már megígérte, hogy megkezdik az alkalmazás átalakítását, amibe bele is kezdett a Snapchat, bár ez vegyes érzelmeket váltott ki a felhasználókból. A számok mindenesetre a döntés mellett szólnak.

Forrás: TNW