Senki sem szereti a spoilereket, de hacsak nem tartasz egy Twitter vagy Facebook szünetet, elkerülhetetlen, hogy véletlenül belefuss valamely kedvenc sorozatod legújabb epizódjának zárójelenetébe vagy csak néhány arról szóló leírásba. A Silencer egy böngésző bővítmény, amely egyetlen klikkel blokkolja ezeket a spoilereket – írja a LifeHacker.

A Silencer különböző módokon használható. A legegyszerűbb dolog, amire képes, hogy kulcsszavas blokkok létrehozásával elrejt Twitter vagy Facebook tartalmakat. Tehát, ha eleged van már az Apple állapotfrissítéseiből, hozzáadhatod a szótárhoz azt, hogy „Apple” és minden posztot el fog tüntetni az Apple-től.

Emellett a szolgáltatásnak vannak telepíthető csomagjai is népszerű televíziós műsorokra szabva. Például a Game of Thrones blokk 44 különböző kulcsszót ad hozzá a szótárhoz, hogy minden a sorozatról szóló spoilert eltüntessen a közösségi média hírfolyamodból. A Silencer csak néhány közösségi hálózatban működik, de elég egyszerűen lehet blokkolni minden mást is, ha arra van szükséged.

ku-xlarge