A Disney csúcsra járatja most a Star Wars-os őrületet. Megy ugye a nálunk majd csak jövő év végén induló Disney+ csatornán a The Mandalorian sorozat, ami már önmagában nagy szám, de még ráadásul Baby Yoda is benne van. Ha ez nem lenne elég, mert miért lenne, jön a mozikba a harmadik Star Wars trilógia lezárása, a Star Wars IX. rész – Skywalker kora. Ezt pörgeti most ezerrel a Disney, még Messengeren is.

Lehet ugyanis Star Wars-os témát választani a csevegőalkalmazásban, amivel mindenféle hülyeséghez hozzájutunk, úgy mint hipertérugrás, csillagos háttér, de akár ellenállóként is felbukkanhatunk az AR effektnek köszönhetően. Szóval tuti jó szórakozás. Na de kinek?

Elvileg ugyanis úgy kéne ezt beállítani, hogy megnyitunk egy beszélgetést, rányomunk a fejlécre, aztán ott a beállításokban kiválasztjuk a Star Wars-témát. Csak éppen mi eddig nem találtuk, és csak reménykedünk benne, hogy nem egy régiós limitálás miatt, hanem csak mert mi később kapjuk meg.

Mindenesetre az erő legyen velünk!

Frissítés: időközben nálunk is megjelent, úgyhogy most már mi is boldogok vagyunk. Mármint azok, aki bírják a Star Warst, mert a többieket nem érdekli. 🙁