Nagy harc alakult ki a Z-generáció és a millennial generáció között, aminek a lényege, hogy utóbbiak lassan már boomerek három sarkalatos pont miatt: 

  • oldalválaszték
  • tapadós farmer
  • sírva nevetős emoji

Ha a fenti mondatot magyarra fordítjuk, akkor az történt, hogy a fiatalokat bénának tartják az eggyel fiatalabbak amiatt, hogy nem úgy viselkednek, mint ők. Tulajdonképpen az történik, hogy van a millenials generáció, akik túlélték a csípőfarmerek korszakát. A csípőfarmerek és a tapadós farmerek voltak tulajdonképpen a lázadás jelképei a szüleik által viselt bő, buggyos farmerekkel szemben. Most azonban a még fiatalabbak rátaláltak a bő, buggyos farmerekre, mint a lázadás jelképeire, és szerintük mindenki béna, aki nem ilyenbe jár.

https://www.tiktok.com/@ayyylexi/video/6900674088726039813

Azt már nem ennyire egyértelmű, hogy mi a baj az oldalválasztékkal, de az biztos, hogy a fiatal generáció nem hajlandó feladni ezeket, és ezért képes harcba szállni a még fiatalabbakkal, például azzal vágtak vissza, hogy az a generáció meg se szólaljon, akik Tide Pods mosókapszulát ettek, mert éppen az volt a kihívás. 

Forrás: Narcity