A Hello a telefonunkban található vegyíti össze azokkal az információkkal, amelyek a Facebookon fellelhetőek.

Naponta több milliárdnyi telefonhívást bonyolítunk le világszerte, és az embereknek sokszor elég kevés információjuk van arról, ki keresi őket. A Facebook a héten kezdte el a Hello nevű új alkalmazását tesztelni, amit egyébként a Messenger stábja dobott össze. A Hello össze van kötve a Facebookkal, így látható, ki keres minket, blokkolhatjuk a nem kívánt hívásokat, valamint embereket és helyeket is kereshetünk az appon belül. A Facebookkal való összeköttetésnek köszönhetően a Hello olyankor is kiírja a hívó fél adatait, ha az illető telefonszáma nincs elmentve a telefonunkban. Ehhez ráadásul nem kell feltétlenül ismerősnek lennünk a hívóval, ha a telefonálónak publikusak az adatai.

seewhoscalling

Az alkalmazásban egyetlen érintéssel emberek és vállalkozások után is keresgélhetünk. Tehát ha egy ismerős ajánl egy új helyet a városban, a Hello segítségével megnézhetjük, hogy az mikor van nyitva, foglalhatunk asztalt, illetve útvonaltervet is nézhetünk anélkül, hogy elhagynánk az alkalmazást.

searchbusiness

A kéretlen hívásokat is blokkolhatjuk az alkalmazáson keresztül. Beállíthatunk például konkrét telefonszámokat, ilyenkor azokat automatikusan a hangpostánkhoz irányítja a Hello.

Az alkalmazás egyelőre csak androidon elérhető az Egyesült Államokban, Brazíliában és Nigériában, valamikor a későbbiekben gördül ki a világ többi országában.