Megkezdte az Instagram a beágyazott kommentek tesztelését, könnyebbé téve a hozzászólások nyomon követését és a válaszok visszakeresését.

Aki már egyszer is próbált megtalálni egy kommentre érkezett választ Instagramon, tudja jól, hogy a folyamat felért egy rémálommal. Sőt, tulajdonképpen még most is az: ha a válasz írója nem tagelt minket, akkor kereshetjük a tűt a szénakazalban. Szerencsére úgy tűnik, az Instagram is rájött erre – mivel a reply-ok megtekintésének egy új módját teszteli éppen.

Az app Android verzióján a beágyazott kommentek a Facebookon megszokott sémához hasonlítanak: ha válaszolunk egy hozzászólásra, az rögtön az eredeti alatt jelenik meg. Az Instagram több alkalommal próbálta már optimalizálni a kommentek rendszerét, és természetesen idővel sokat fejlődött ebben, ám sajnos még mindig nehéz kezelni a rengeteg visszajelzést a platformon.

Ahogy eddig számtalan alkalommal, úgy most is kell várnunk néhány hónapot az új rendszer élesítésére – vagyis legalább nyár végéig ne számítsunk rá. Ha szeretnénk csatlakozni a teszterek csapatához, ide kattintva megtaláljuk hozzá az instrukciókat.

Az új funkció hasznos lehet a brandekre is, akik így majd könnyebben tudnak kommunikálni a képmegosztó platformon is a felhasználókkal.

A legutóbbi teszt óta sem tétlenkedik a fotóapp: körülbelül egy héttel ezelőtt startolt az Instagram Favourites béta változata:

Új funkció Instagramon – Jön a Favourites!

Forrás: We Are Social Media