A TikTok bejelentett egy új, Taylor Swift-témájú funkciót, amellyel a rajongók még jobban átélhetik az énekesnő világát. Az Eras Tour névre keresztelt élmény a koncertturné különböző korszakait ünnepli, exkluzív tartalmakkal, effektusokkal és kihívásokkal.

A rajongók a TikTokon keresztül hozzáférhetnek Swift korábbi albumainak dalaihoz, valamint exkluzív kulisszák mögötti felvételekhez és interjúkhoz. Az alkalmazás új effektjei és filterei lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy posztjukat Swift különböző korszakainak stílusában alakítsák át.

A TikTok ezen kívül kihívásokat is indít, ahol a rajongók Swift dalaira készíthetnek koreográfiákat, vagy megoszthatják kedvenc koncertélményeiket, illetve tudásukat is tesztelhetik. Azok a rajongók, akik mind a 11 feladatot teljesítik, ünnepélyes végső Swiftie-profilkeretet kapnak fiókjukhoz.

Jelenleg amúgy több mint 3,2 millió alkotói videó használja a #TheTorturedPoetsDepartment szolgáltatást, és a Taylor Swifthez kapcsolódó hashtagek továbbra is nagy érdeklődést váltanak ki.

Forrás: NME