A TikTok fejébe vette, hogy amellett, hogy táncolni vagy vicces videókat lehet csinálni az oldalán, ami ha elég jól megy, akkor akár pénzt is lehet vele keresni, a munkakeresésben is segítené a fiatalokat. 

Úgy tudni nem közvetlenül a TikTokba épített funkció lenne, hogy a legújabb táncos videót egyszerre lehet megosztani a követőkkel és banki asszisztensnek is lehet vele jelentkezni, de egy külön weboldalt szentelnének az állásajánlatoknak. 

Már olyan részleteket is lehet tudni, hogy javarészt belépő szintű állásokat lehet majd itt találni, amikre videóval lehet jelentkezni, és általános, önéletrajzot helyettesítő videót is lehet készíteni a felhasználó személyes oldalára, hogy a fejvadászok is rátalálhassanak. 

Egyrészt izgalmas lehetőség ez azoknak a fiataloknak, akik az idejük jelentős részét töltik a közösségi oldalon, hogy közvetlenebbül keressenek meg márkákat és cégeket, másrészt előtte azért nagyon alaposan át kell vizsgálniuk az elmúlt néhány év videótermését, vagy egy külön fiókot kell létrehozni, ahol a kifinomult, szofisztikált, munkahelyre való tartalmak kerülnek fel. 

Forrás: Engadget