A TikTok tovább bővíti együttműködését az Adobe-bal, mostantól több mint egymillió, jogdíjmentes zeneszám és hanghatás érhető el az Adobe Express alkalmazásban, a TikTok kereskedelmi zenekönyvtárából.

Ez az integráció jelentősen megkönnyíti a TikTok-kampányok létrehozását, mivel a felhasználók mostantól közvetlenül az Adobe Expressben érhetik el a TikTok kreatív és elemző eszközeit, beleértve a hatalmas zenei választékot is. A Symphony Assistant bővítményen keresztül elérhetővé vált kereskedelmi zenekönyvtár népszerű előadóktól tartalmaz dalokat, de feltörekvő tehetségek zenéit is felvonultatja.

A közösségi média csapatok így könnyedén kihasználhatják a népszerű TikTok-dalok lendületét márkájuk népszerűsítésére. Az integrációval időt és pénzt takaríthatnak meg a zenei licencelés terén, mivel a TikTok előzetesen engedélyeztette a könyvtárban található zenék kereskedelmi felhasználását.

Ez a frissítés a TikTok tartalomkészítési folyamatának egyszerűsítését és hatékonyabbá tételét célozza, különösen a vállalkozások és márkák számára. A jogdíjmentes zenék széles választéka és az Adobe Express integrációja lehetővé teszi a kreatív és vonzó videók gyors és egyszerű létrehozását a közösségi média platformon.

Forrás: Social Media Today