A TikTok a betiltások elhárítása mellett arra törekszik, hogy segítsen a vállalkozásoknak abban, hogy hangot építsen be promócióiba, méghozzá ingyenesen használható hangelemek új gyűjteményével, amelyek segítségével feldobhatja rövid klipjeit, és igazodhat az alkalmazás népszerű trendjeihez.

Az új Sounds for Business ajánlat, amely a TikTok kereskedelmi zenei könyvtárában érhető el, számos hangelemet tartalmaz majd, beleértve a hangfelvételeket, zenét és még sok mást – új lehetőségeket biztosítva alkotásaihoz.

A TikTok együttműködött az Elias Audio Brandinggel, a Universal Production Music leányvállalatával a TikTok Sounds for Business elindítása érdekében. Ez az egyedi hangok gyűjteménye sablonként készült az egyszerű tartalomkészítéshez. A zene, a beszédhang és más irányított hangjelzések keverékével a hangok segítik a különböző méretű vállalkozásokat abban, hogy gyors, vonzó és kreatív tartalmat hozzanak létre a TikTok közösség számára.

Ez lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy jobban megismerjék a legfontosabb prezentációs stílusokat és trendeket, a TikTok pedig további hangbeállításokat kíván hozzáadni, hogy a vállalkozások naprakészek maradjanak.

Forrás: Social Media Today