Hányan vagytok, akik szeretnék használni a Google+ közösségi oldalt, de nem tudjátok hogyan kezdjetek hozzá, még akkor is, ha csak egy profil létrehozásáról van szó? Egy olyan komplex és erőteljes közösségi média platform használata, mint amilyen a Google+, ijesztőnek tűnhet. Ezért most itt a Business2Community tervrajza, hogy segítsen a profilod felépítésében.

A Google felmérése szerint 235 millióan használják a Google+ oldalát, hogy +1-ezzenek, videó chateljenek a barátokkal és tartalmat osszanak meg az ismerősökkel. Míg mindössze 135 millióan használják a platformot havonta, a legújabb frissítés (és az alábbi tervrajz arról, hogyan lehet tökéletes Google+ profilt létrehozni) nagyobb és jobban elkötelezett közönséget hozhat! Egy jól felépített Google Plus profil használatával könnyebben hozzáférhető leszel mások számára: a kapcsolataid egyszerűen felfedezik a tartalmadat és a frissítéseidet.

Tervrajz a tökéletes Google+ profiloldal felépítéséhez

Perfect-Google-Profile

Ha még nincsen Google Plus profilod, akkor ülj le és még ma kezdj hozzá! Ha pedig van, ellenőrizd a beállításokat és profilod szóhasználatát az alábbi tervrajz alapján. Amint azt már hallhattad, egy optimalizált Google+ fiók a kulcsa egy üzlet, egy tartalomforgalmazó és egy blogger sikeresebbé tételének is. A Google+ „tagság” maximalizálni fogja láthatóságodat a keresések során, hitelesíti a szerzőségedet és összekapcsol új és különböző közösségi törzsek tagjaival!

Ha érdekesnek tartottátok ezt a Google+ profil tervrajzot, nézzétek meg, hogyan hozhatjátok létre a tökéletes Twitter és LinkedIn profilt!

Vannak további tippjeitek egy remek Google Plus profil megalkotásához? Ha igen, jöhetnek a kommentek!