Te vagy a munka hőse vagy a nap végére rájössz, hogy néhány dolog, amivel online foglalkoztál, csak időfecsérlés volt? Talán a Facebook a bűnös? Vagy az eBay aukciók nézegetésével töltött idő vett vissza a produktivitásodból? Esetleg egyike vagy azoknak, akik folyamatosan ellenőrzik az email fiókjukat? Utóbbi talán a leginkább időpazarló online tevékenység, legalábbis a smallbiztrends.com szerint.

Tíz emberből nyolc naponta több, mint két órán át böngészik az interneten, a megkérdezettek 75 százaléka pedig közel két órát tölt Twitteren, Facebookon és egyéb közösségi oldalakon. Az alábbi infografika segítségével azt is megtudhatjuk, hogy milyen a munkamorálunk: mindent az utolsó pillanatra hagyunk, szeretünk kibújni a felelősség alól vagy éppen a tökéletességre törekszünk.

Nem számít, mennyire hatékonyak vagyunk, az igazság az, hogy előbb-utóbb mindenki veszít értékes időt. Az OfficeTime infografikája megvizsgálta a top 10 tevékenységet, ami miatt ez megtörténik. Nézzétek meg és döntsétek el, ti hogyan változtathattok a munkamódszereteken!

Van valami, ami esetleg kimaradt az infografikából? Ha igen, jöhetnek a kommentek!

top-10-time-killers1