Egyre nagyobb lesz Threads, és a Meta Twitter-klónján belüli elkötelezettség is növekszik – derül ki a Meta vezérigazgatójának, Mark Zuckerbergnek a legfrissebb jelentéséből, amelyet a vállalat 2023. negyedik negyedévi eredményhirdetése részeként osztott meg.

Zuckerberg elmondta, hogy a Threadsnek immár 130 millió havi aktív felhasználója van, és folyamatosan növekszik.

„A Threadst ma már többen használják aktívan, mint a kezdeti indítási csúcs idején, úgyhogy úgy gondolom, hogy jó úton halad a nagy siker felé”

– mondta Zuckerberg.

Még tavaly, a Meta harmadik negyedéves bevételi jelentésében Zuckerberg elmondta, hogy a Threads 100 millió aktív felhasználóhoz közeledik, mindössze négy hónappal a kezdeti indulás után, és mivel az alkalmazást decemberben az uniós felhasználók számára is elérhetővé teszik, a várakozások szerint kb. csak ebből a régióból 26 millió további aktív személy lesz negyedik negyedévben. Ezt Zuckerberg szerint túl is lőtték.

Maga a Threads amúgy valóban nem valami magára hagyott gyerek, folyamatosan fejlesztik, jönnek rá az újdonságok, szóval tényleg komolyan gondolják, hogy felépítik a Twitter, vagyis, bocsánat, X ellenfelét.

Forrás: Social Media Today