Csütörtökön indul a béta-tesztje annak az újításnak, amely lehetővé teszi a nézők számára, hogy fizessenek bizonyos élő közvetítések eléréséért vagy támogatásáért.  A Live Subscription névre keresztelt szolgáltatás olyan jutalmakat biztosít a rajongóknak, mint a csak előfizetőknek szóló csevegés, az alkotóspecifikus hangulatjelek és jelvények, amelyek megkülönböztetik őket azoktól a felhasználóktól, akik nem fizetnek elő. 

A TikTok Live Creator oldalán közzétett bejelentő videó szerint május 26-án indul bétaverzióban a program, amiben már most több alkotó részt vesz, és ők is hangsúlyozták milyen előnyökkel jár ez az előfizetők számára, illetve hogy ezzel az alkotók is biztos bevételhez juthatnak. 

Az egész egyébként annyira hasonlít a Twitch-modelljére, hogy még az árak is megegyeznek az első információk szerint. Ahhoz, hogy valaki fizetős közvetítést kínáljon, nagykorúnak kell lennie, és legalább ezer követővel kell rendelkeznie. Ebben a fázisban pedig egyelőre csak a programba meghívott jelentkezők tesztelhetik ezt a pénzszerzési módot. 

Forrás: The Verge