Az Allfacebook.com írása szerint a Facebook a napokban bejelentette, hogy 14 ország összesen 18 mobilszolgáltatójával kötött partneri együttműködést, hogy biztosítsa a felhasználók számára az ingyenes vagy kedvezményes elérést az Android Messenger és iOS Messenger alkalmazásokhoz, illetve a Facebook egyéb mobilra készült applikációihoz.

A bejelentés azt is tartalmazta, hogy az egyéb mobilra készült app-ok is optimalizálva lettek chat-re. Az új partnerek az alábbiak:

TMN (Portugália)

Három (Írország)

Airtel (India)

Reliance (India)

Vivacom (Bulgária)

Backcell (Azerbajdzsán)

Indosat (Indonézia)

Smartfren (Indonézia)

AXIS (Indonézia)

XL Axiata (Indonézia)

SMART (Fülöp-szigetek)

DiGi (Malajzia)

Dtac (Thailand)

Viva (Bahrein)

STC (Szaúd-Arábia)

Oi (Brazília)

Etisalat (Egyiptom)

Tre (Olaszország)

A Facebookon való üzenetváltás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy bárhol, bármikor kapcsolatba léphessenek egymással, függetlenül attól, hogy milyen eszközről teszik ezt. Négyből három ember rendszeresen küld üzenetet Facebookon (legalább havonta egy alkalommal), ezzel a chat-et gyakorlatilag a legnépszerűbb Facebook-os tevékenységévé téve. Mára a Facebook chat szolgáltatása több mint 6000 féle mobiltelefonon érhető el Facebook Messenger, Facebook iOS és Android, egyéb mobiltelefonra készült applikáció, m.facebook.com és különböző egyéb eszközökön keresztül.

Te gyakran használod a Facebookot mobil eszközről?