Miután a Pinterest szép lassan, de biztosan töretlenül építi sikerét a social media világábana szépségápolást tekintve pedig a legsikeresebb – , ugyanilyen iramban fejlődik újabb és újabb funkciókkal. Újabban három új frissítéssel hódjt mindenki kedvenc digitális parafatáblája.

Explore

Az Explore gombbal – mely az alkalmazáson és a desktop verzión is elérhető – könnyedén átláthatjuk, hogy éppen mi is menő a social media csatornán, receptektől kezdve, egészen a kulturális trendekig – és hogy persze mit is ajánl nekünk a Pinterest.

Hogy az egész ne egy óriási kavalkád legyen, az ajánlott és éppen felkapott tartalmakat nem csak egyben nézhetjük meg, de kategóriákra bontva is, illetve a kategóriákat sorba állítva.

Az Explore bemutatóvideóját itt találod!

Új automatikus videók

Az Explore tab pedig új fajta promotált videókkal érkezik, melyek megjelenésekor automatikusan játszódnak le. Ezekre rákattintva teljes képernyőn is megnézhetjük a hirdetéseket, amik lejátszása után a hirdetők további automatikusan lejátszódó tartalmakat is beállíthatnak, akár egy sztorit is elmesélve a felhasználóknak – Snapchat Stories much?

Az Explore-on belül működő automatikus videók bemutatóját – mely a Sony promótált tartalmát mutatja be –  itt találod!

A Pinterest idén vezette be a promótált videókat az alkalmazásában és a desktop verzióban egyaránt.

Checkmark

A Checkmark funkcióval mostantól különböző recepteknél és ötleteknél jelezhetjük, hogy kipróábltuk már őket, de le is írhatjuk élményeinket és saját fotót is posztolhatunk a receptről vagy a legújabb ajtódíszről.

pinterest-checkmark-01

pinterest-checkmark-02

Forrás: