Kedden lett nyilvános, hogy új appal rukkol elő az Instagram. Az alkalmazás előbb iOS-es készülékekre jelenik majd meg (update: már elérhető innen), az androidosoknak egyelőre várniuk kell.

Friss és ropogós, új mobilos alkalmazást mutatott be az Instagram, Hyperlapse néven. Az app segítségével a mobiloddal is tudsz ezentúl látványos timelapse hatású videókat készíteni drága fotós eszközök, profi kamerák és állványok nélkül – írja a Wired.

hyperlapse2

A Hyperlapse annyiban hasonlít az Instagramra, hogy az egyszerű használat jellemzi, az egyetlen dolog, amin tudsz változtatni, az a sebesség. Ezt a csúszka segítségével tudod állítani, a normál, rögzítési sebességtől (1x-es) 12x-esig. A fejlett képstabilizálásnak köszönhetően a rögzített videód végső hatása attól függően változik, hogy milyen lejátszási sebességet állítasz be.

Úgy néz ki, az utóbbi idők legmenőbb alkalmazása került most az okostelefonra készített appok piacára. Cikkünk megjelentekor sajnos az alkalmazást még nem tudjuk letölteni, de már biztosan nem kell sokat várni, hogy megjelenjen az App Store-ban.

UPDATE: Innen letöltheted a Hyperlapse alkalmazást!

hyperlapse