A hülyeség határtalan. Ezt bizonyítja avalouiise is, aki képes volt egy repülőn lévő vécédeszkát megnyalni, hogy a CNN tudósítson róla. Eredetileg a Tiktokra töltötte fel a videót, de onnan eltávolították, viszont a Twitteren még megvan. Tessék csak nézni:

Ez amúgy csak egy a sok millió koronavírusos feltöltés közül, de valószínűleg baromságban dobogós, ha nem egyenesen az első.

Persze szinte mindenki kiakadt az akción, amire a lány úgy reagált, hogy semmi baja, tessék csak megnézni, milyen nagyot tud szippantani az ecigiből, bizonyítva ezzel azt, hogy nincs légzőszervi megbetegedése. Később még azt azért elárulta, hogy 40 percig hipózta a vécédeszkát, ami gyanút kelhet, hogy hogyan csinálta egy repülőn. Hát úgy, hogy állítólag az az ő magángépe, de ezt nem ő mondja, hanem egy haverja.

Egy másik haverja meg úgy követte az amúgy #coronaviruschallenge hashtaggel ellátott videót, hogy ajtókilincset nyalogatott:

https://twitter.com/eliibosque/status/1239316553167970304

Mindenesetre nem lett világot átívelő őrület ebből szerencsére, de saját állítása szerint a lány azért keresett vele 4000 dollárt.