A kék óriás a Facebook Creator Studióhoz hasonló alkalmazáson dolgozik az Instagram kreátorok számára. Jön az Instagram Creator Studio!

Bár egyelőre titkos projektnek számít, már most sokat lehet tudni a Facebook következő nagy dobásáról, az Instragram Creator Studióról, mely a jelek szerint facebookos testvérével egy platformon lesz megtalálható.

Minden bizonnyal ez lesz minden kreátor álma. A kontenteket tudjuk majd csoportosítani és alkalmunk lesz megnézni azt is, hogyan teljesítenek.

De a legjobb, hogy végre desktopon is elérhető lesznek azok a statisztikák, melyeket eddig csak az Instagram Insightban tudtunk megnézni, ahol bár látni láthattuk az olyan adatokat, mint az elköteleződés mértéke vagy különböző információk követőinkről, de ezeket nem lehetett semmilyen módon lehívni a rendszerből. Így vagy screenshotokat készítettünk (nem túl elegáns megoldás) vagy pedig kijegyzeteltünk mindent, hogy úgy hozzunk létre átláthatóbb diagrammokat.

Innentől kezdve már csak az a kérdés, hogy vajon az adatok lehívhatók lesznek-e Excel-táblázatban vagy pdf-ben.

Az Instagram Creator Studio egyelőre tesztelés alatt áll, arról nincs információ, mikor lesz elérhető a nagyközönség számára.

Forrás: Social Media Today