Örvendjetek, Facebook felhasználók! A közösségi háló végre elhozta a lehetőséget, hogy szerkesszétek a posztjaitokat! Az első platform, amelyre elér a frissítés, az Android alkalmazás, amelynek épp új verzióját indította el a Facebook. A cég megerősítette, hogy a bejegyzés szerkesztési opciót folyamatosan teszik elérhetővé a webes felhasználók számára – írja a WebProNews.

Legyetek türelemmel iOS felhasználók – már úton van hozzátok is!

editfbposts44_320x245

Természetesen minden szerkesztett posztnál látható lesz, hogy az szerkesztve lett. Mindenesetre biztosan mindenki izgatottan várja a funkciót, hiszen ezután nem kell majd teljes bejegyzéseket törölni egy tonnányi kommenttel és lájkkal csak azért, mert egy apró helyesírási hibát vétettél.

2012 júniuásban tette elérhetővé a Facebook a hozzászólások szerkesztésének opcióját, de ez csak egyetlen eleme volt a kirakósnak. A lehetőség, hogy magukat a posztokat szerkeszthesd, egy olyan dolog, amit a Facebook felhasználók már régóta sürgetnek és egészen biztosan segíteni fogja azokat is, akik figyelmetlenek vagy kevésbé tehetségesek a helyesírás terén.