Manapság az internetes kihívások korát éljük, ugyanakkor nem minden őrület olyan jószándékú és ártatlan, mint az egész világot bejáró ice bucket challenge. A legújabb trend Drake egyik dalához, az In My Feelingshez kapcsolódik, és nagyjából annyi a lényege, hogy a szám szövegét kell eltáncolni. A mutatvány már csak azért is ismerős lehet, mert július közepén Will Smith az #InMyFeelingsChallenge keretében mászott fel a Lánchíd tetejére, hogy ott bohóckodjon egy kicsit.

Ugyan már a színész produkciója is veszélyes volt (arról nem is beszélve, hogy illegális), de a közelébe sem ér annak, amit az Egyesült Államokban művelnek az emberek: képesek mozgó kocsiból kiugorni, ha meghallják Drake dalát, nem egyszer úgy, hogy a volán mögött ülve rántják ki az ajtót, és mindezt még videóra is rögzítik.

A Buzzfeed külön összeállítást szentelt az egyre terjedő felelőtlen őrületnek, megmutatva, hogy mennyire ön- és közveszélyes, ha valaki a tizenöt perc hírnév érdekében lényegében bármire képes.

 

A közösségi médiában felbukkanó veszélyes challengekről Forgács Mariann, a Be Social ügyvezetője nyilatkozott nemrég. Erről itt írtunk:

[VIDEÓ] Óvszert szívnak fel az orrukon át a “legmenőbb” tinédzserek!