Nagyon sokan kíváncsiak lennének a Google algoritmusára, vagy a Dr Pepper összetevőire.

Az alábbi videón látható listában 10, remekül felépített üzleti titokról tudunk meg érdekességeket. 10 olyan brandről, ami köré szinte igazi misztikumot sikerült felépíteni.

Azt tudtad például, hogy a Dr Pepper 23 különböző összetevőből áll, és ezeket egy időben összesen három munkavállaló ismerheti? A WD-40 megszületését pedig pont 40 kísérlet előzte meg állítólag. A Google algoritmusát is sokan próbálták már megfejteni, de ezt a cégnél hétpecsétes titokként őrzik.

A KFC fűszerezésének titkára is sokaknak fáj a foguk. Az eredeti receptet még az 1950-es években írták kézzel, amit most egy széfben őriznek. Hol máshol, mint Kentuckyban?

Érdekesség továbbá, hogy a McDonald’s big mac-jében található szósz eredeti receptjét még az 1980-as években elveszítették, de köszönhetően Fred Turnernek (aki hússütőből lett a hálózat elnöke) és a remek memóriájának sikerült újra előállítani az eredeti ízvilágot.

A végére hagytuk az egyik legismertebb rejtélyt, a Coca-Colát, aminek a receptje még a XIX. század végén született meg, és azóta sem sikerült nyilvánosságra hozni. És arra emlékszel még, hogy 2006-ban egy akkor még új receptnek számító felfedezést a cég volt alkalmazottja ellopta, és megpróbálta eladni a rivális Pepsinek?