Az Amazon tulajdonában álló Twitch közönsége az élő közvetítéseket keresi, a műfajba pedig beszállt a spanyol nyelvű Prime-videó csatorna is. Szombaton azonban az egyik műsorban villant egy mell, ezért a csatornát felfüggesztették. 

A Twitch-nek szigorú szabályai vannak a meztelenkedésre vonatkozóan, amit az anyacégnek is be kellett volna tartania. Jelen esetben azt, hogy a női melleket el kell takarni. A kérdéses műsor a “The Esto es un Late” volt, aminek a vége felé az egyik műsorvezető felhúzta a pólóját, a poén valami olyasmi lett volna, hogy így is be lehet fejezni a műsort. A póló viszont a kelleténél jobban felszaladt, amit ő is érzett, hiszen azonnal mondta, hogy ezért ki fogják tiltani. A műsornak gyorsan vége is lett, majd órákkal később valóban le is tiltották a csatornát. 

Ez lett az első alkalom, hogy az Amazonhoz tartozó csatornát tiltottak le a Twitch-en, de azt nem tudni, hogy meddig tart a büntetés. A videostreamelő platformnak egyébként gyakran meggyűlt már a baja a meztelenkedésre vonatkozó szabályokkal, mára gyakorlatilag egy részletes leírásuk van arra vonatkozóan, hogy mi látszódhat és mi nem, de a felhasználók folyamatosan feszegetik a határokat. Legutóbb nagy visszhangot kavart például az a trend, amelyben bikinis lányok egy felfújható gyerekmedencében ültek és úgy beszélgettek, kijátszva azt a kikötést, hogy csak strand környezetben megengedett a fürdőruhás viselet. 

Forrás: BBC