A fotósok sokszor elfelejtik, hogy az esküvő ideje nem csak életed legromantikusabb napja, de egyben alkalom a legelképesztőbb partizásra is. Éppen ettől remek Quang és Ellie Dinh esküvői videója, amelyben a nagy napon készült nagyszerű, bolondos és szürreális pillanatokat élhetjük át lassított felvételben – írja a Fastcodesign.com.

A videót a Super Frog Saves Tokyo nevű, Seattle-ben működő csapat készítette, akiknek egyáltalán nem az esküvői fotózás a specialitása, hanem virális videók fejlesztésével bízzák meg őket különböző internetes cégek.

3016796-inline-sequence-01still001

Egy RED Epic kamerát használtak, hogy a barátjuk, Quang esküvőjére érkező vendégeket megörökítsék, de az igazi munka ezután következett a vágással. A végeredmény igen szórakoztató, hiszen nem sok videóban látunk egyszerre olyan embereket, akik motorcsónak hangot adnak ki magukból, felpofozzák egymást, táncolnak vagy éppen csókot váltanak. Buborékok pukkannak ki, konfetti száll a levegőben és pezsgő löttyen az arcokra. Tiszta varázslat.

És persze még egy zseniális eleme a történetnek, hogy a lassított felvételeket Robin Thicke „Blurred Lines” című slágerére vágták össze.

Bár a Super Frog csapatát a videó óta többen is megkeresték, hogy megörökítsék az esküvőjüket, de egyelőre kitartanak abban, hogy a cég alapvetően nem ilyen típusú munkákkal foglalkozik. „… Őszintén szólva, nem számítottunk rá, hogy ez ekkora figyelmet fog kapni. Eléggé kínos. Tudnunk kellett volna, nem?” – vallotta be az egyik csapattag, Gaston.

Quang + Ellie: Slow Motion Booth from Super Frog Saves Tokyo on Vimeo.