Új kényelmi funkciót adott hozzá a Meta a WhatsApphoz, amivel azokat lehet a legjobban megnyugtatni, akik sokszor törölnek véletlenül üzenetet.

Will Cathcart, a Whatsapp vezetője a Twitteren közzétette az új „Véletlen törlés” funkciót a népszerű üzenetküldő alkalmazáshoz. Ez az új funkció visszavonja a WhatsApp „Törlés nekem” opcióját, amely eltávolítja az üzenetet a személyes nézetünkből. 

Cathcart elmagyarázza, hogy ez a funkció hasznos lehet azokban az esetekben, amikor törölni akartunk egy üzenetet egy másik személy vagy egy csoport több tagja számára, de véletlenül csak a mi látószögünkből távolítottuk el.

Az alkalmazásban a törölni kívánt üzenet kiválasztásakor megjelenik a Törlés számomra vagy a Törlés mindenki számára opció. Ha véletlenül a Törlés lehetőséget választja, egy felugró ablak jelenik meg a gépelési mezőből, amely lehetővé teszi az üzenet visszaállítását, majd megfelelő törlését. Persze végtelen időnk nincs rá, ugyanis csak öt másodpercig gondolkozhatunk, aztán véglegesedik a helyzet.

Forrás: Android Central