A Pepsi Next új kampányában William Levy szappanopera színész hat különböző karakterbe bújik, hogy eladja nekünk az üdítőitalt. Tekintve, hogy belőle hat van, belőled pedig csak egy, jók az esélyei – írja a Fastcocreate.com.

A The Barbarian Group által indított új online kampányban a YouTube-on is mindig témát szolgáltató Univision sztár, aki a hazai Szombati Esti Láz külföldi megfelelőjében, a Dancing with the Stars népszerű műsorában is versenyzett, most rögtön hat karaktert játszik el: Doktor Levy, Akcióhős Levy, Casanova Levy, Rocksztár Levy, Sci-fi Levy és Színész Levy. Azt remélik, hogy ezek közül a fiktív inkarnációk közül legalább egy képes lesz majd meggyőzni a latin szerető rajongóit, hogy a Pepsi Nextnek is helyet szorítsanak az életükben. A cég lehetőséget ad néhányuknak arra is, hogy ezt ingyen megtegyék.

1682831-inline-inline-2-pepsi-next-new-commericials

A felhasználók a színésznek dedikált oldalra látogathatnak és megpörgethetik Levy kerekét, hogy aztán eldönthessék, a sztár melyik alteregója bűvöli el őket a legjobban. A Pepsi Next 400,000 darab 2 literes palackot oszt szét ingyen, hogy a kereket megpörgetők kipróbálhassák a terméket és meggyőződjenek róla, egyetértenek-e Levy bármelyik karakterével.

A Pepsi Beverages marketingért felelős alelnöke Angelique Krembs hangsúlyozta, hogy Levy köré építették fel a kampányt. „Nagyon izgatottak vagyunk, hogy újra egy csapatot alkothatunk vele. Dolgozott már velünk az első évben, segített a Pepsi Next limitált szériás ízeinek bevezetésében és tudatosításában, és azt gondoltuk, ő lenne a tökéletes partner, hogy megmutassa színészi vénáját és elcsábítsa Amerika ízlelőbimbóit.”

Nézzétek meg Levy hat arcát!

 1. Doktor Levy

2. Akcióhős Levy

3. Casanova Levy

4. Rocksztár Levy

5. Sci-fi Levy

6. Színész Levy