„Az elmúlt években együtt tapasztaltuk meg a legnagyobb zenével, sporteseményekkel, kultúrával és játékeseményekkel kapcsolatos élményeket, amelyek a Youtube-on voltak elérhetőek. Most pedig még több lehetőséget szeretnénk nyújtani neked arra, hogy az élő videóid segítségével valós időben tudj együttműködni a közösségeddel.”osztotta meg álláspontját a legújabb LIVE frissítésekkel kapcsolatban a Youtube.

Milyen új funkciók érhetőek el az élő videókhoz?

1., Csevegés visszajátszása: Az élő közvetítés után lehetőséged lesz a csevegés visszajátszására is a Youtube-on, vagyis ha később szeretnéd (ismét) megtekinteni a korábban élőben felvett videót, akkor is pontosan úgy jelennek majd meg a kommentek, mintha élő adásban lennél. Ez a chat utólagos elemzésére is kiválóm lehetőséget biztosít az üzleti felhasználók esetében.

2., Automatikus feliratok, élőben: A 2009-ben elindult automata feliratokhoz hasonlóan, élőben is lehetőséged lesz automata feliratok generálására, ha nem állna rendelkezésre a videóhoz professzionális felirat. Ez gyors és olcsó megoldást jelent az üzleti felhasználóknak arra, hogy minél több nézőt érjenek el és több interakciót váltsanak ki.

3., Az alkotók helyadatokat is hozzáadhatnak majd a videókhoz, és élőben megoszthatják azt a nézőkkel. Ez arra is lehetőséget ad majd a nézőknek, hogy az adott helyszínről más videókat is megtekinthessenek a közösségi csatornán.

Rajongsz a Youtube-ért? Olvasd el az alábbi bejegyzéseket is: