Ha visszaemlékezik az otthoni munkavégzés alatti első videókonferenciákra, akkor valószínűleg emlékszik, hogy a legtöbben azzal kezdték a bejelentkezéseket, hogy mindenki hall-e és lát-e mindenkit. Egy hamarosan megjelenő dokumentumfilm szerint a brit uralkodó család abban más, hogy náluk a házikarantén is azt jelentette, hogy elsétálhattak a házuk olyan szegleteibe, ahol talán évek óta nem jártak, és a helyzetet megkönnyítette, hogy a kertjük is nagyobb néhány hektárral, mint egy átlagos magyar konyhakert. 

Viszont ugyanúgy bajlódtak a Zoom-konferenciákkal, és mint a Twitteren megjelent kisfilmből kiderült, Anna hercegnő ugyanúgy tanítgatta édesanyját, ahogy bárki próbálja elmagyarázni a szüleinek, mit is kellene látni. 

A hercegnő azt mondja a videó elején Erzsébet királynőnek, hogy hat embert kell látnia összesen, ezzel arra gondolhat, hogy összesen hatan vesznek részt a beszélgetésben. Mire Erzsébet válaszol, hogy csak négy embert lát, valószínűleg magát nem számolta bele. Anna hercegnő erre azt mondja, hogy nem baj, róla úgyis tudja, hogyan néz ki. 

Az internet pedig imádja, hogy a család egy ilyen pillanatába látott bele, ahogyan azt is, hogy a hercegnőnek ilyen jó a humora. A teljes dokumentumfilm egyébként a hercegnő 70. születésnapjára készült, hamarosan az ITV-n lehet majd megnézni. 

Forrás: Dailymail