A DIY, hackek, trükkök videók nagyon népszerűek minden platformon, legyen az Instagram, Facebook vagy Youtube, ezért a Google kísérleti jelleggel elindította a Tangi nevű alkalmazását, ami kifejezetten ezeknek a videóknak a gyűjtőhelye. 

Az alkalmazás kezdőoldala kísértetiesen hasonlít arra az oldalra, ami szintén tippeket, trükköket és kézműves ötleteket gyűjt, vagyis a Pinterestre. Fontosnak tartották kiemelni, hogy náluk a videók mobilbarát, vertikális nézetben jelennek meg, és hogy a hosszas magyarázós videók helyett rövidebb, de könnyen követhető tutorialokban gondolkoznak. Lehet visszajelzéseket küldeni, és képeket feltölteni arról, hogyan sikerült leutánozni az oktatóvideón látottakat, ami nagyon sokszor meglehetősen szórakoztató szokott lenni, itt majd kiderül, hogy a sikeres visszajelzéseket keresik, vagy engedik, hogy az elfuserált próbálkozásokon nevessen az ember. 

Az oldalon már most vannak művészeti, főzős, barkácsolós, divat, szépség és életmód videók, az egyetlen gond az, hogy a mi régiónkban még nem elérhető. 

Forrás: DigitalTrends