Ezt már itt a legelején eláruljuk: egyelőre tesztjelleggel és egyelőre csak az Egyesült Államokban. Viszont a dolog érdekes, még úgy is, hogy a nyomtatott fotók jelentősége extrém módon csökkent a digitális korszakban. De ettől még vannak helyek a falon, ahová elfér egy családi kép, vannak nagymamák, akik szeretik offline nézegetni az unokáikat, szóval azért van igény arra, hogy nyomtatásban legyenek meg a képek.

Erre ugrik rá a Google Fotók, ahol most kitalálták, hogy havidíjért cserébe minden hónapban kapunk tőlük tíz képet nyomtatásban. Az egész ráadásul automatikus, az általunk készített képek közül a mesterséges intelligencia választja ki az általa legjobbnak gondoltakat. Természetesen azért beleszólhatunk a dologba, megmondhatjuk, hogy min legyen a fókusz, illetve szerkeszthetjük, mielőtt elkezdené a nyomtatást, de akár teljes mértékben rá is bízhatjuk magunkat a Google-re.

Szóval ez a dolog olyanoknak jó, akik készítenek legalább tíz olyan minőségű képet, amit automatikusan mentenek a Google Fotókba, és amik elég jók ahhoz, hogy nyomtatásban meg is jelenjenek.