Nem tudni mekkora kereslet volt eddig rá, de valószínűleg azzal az újítással is a TikTok helyére pályázik a Facebook, amit most jelentettek be, nem tudni mikor érkezik, de a táncosok már most hidegrázást kapnak tőle. 

Az újítás olyan mint egy táncgép, berak az ember a zenét, a mesterséges intelligencia pedig kreatív koreográfiát komponál rá, amit aztán meg lehet tanulni, és a koreográfusoknak és táncosoknak is talán tud újat mutatni, bármilyen műfajról is legyen szó. 

Sokak szerint ez egy ártatlan vicces kis szórakozási faktor lehet a Facebook dolgai között, viszont a táncosok szerint nagyon rossz irány, a táncot a szív és az ösztönök vezetik, nem pedig az algoritmusok. Szerintük ezzel a kreatív folyamatokat megöli a számítógép. 

A Facebook szerint szó sincs arról, hogy ezzel az embert és a koreofráfust kivennék a képletből, és egy algoritmustól várnának érzelmeket kifejező mozdulatokat. Egyszerűen ez egy szórakoztató algoritmus, amiből egyszer talán majd egy fitnesz vagy egy játékprogram lehet. 

Forrás: Social Media Today