A Meta platformokon működő vállalkozások is vásárolhatnak hamarosan kék pipát, amiért exkluzív funkciókat és támogatást kapnak majd.

Az év elején a cég bejelentette az alkotóknak a Meta Verified szolgáltatást, amely havi 12 dolláros előfizetés, és amely kék pipát biztosít azoknak, akik előfizetnek rá. Emellett hozzáférést biztosít olyan funkciókhoz, mint az elsőbbségi ügyfélszolgálat és a megszemélyesítés elleni védelem. A vállalkozások havi 22 vagy 35 dollárért vásárolhatnak igazolást a Facebookon vagy az Instagramon. Előbbi csak az egyikhez biztosít pipát, utóbbi mindkettőhöz. A Facebook és az Instagram tesztelése a következő hetekben kezdődik, a WhatsApp pedig később követi.

A fizető vállalkozások hasonló előnyöket kapnak, mint az alkotók, beleértve a fiókbiztonsági funkciókat és a hibaelhárítást. Az ellenőrzött vállalkozások a Facebook és az Instagram keresésében is nagyobb láthatóságot kapnak. A WhatsAppon lévő vállalkozások olyan nyitóoldalt hozhatnak létre, amely az internetes keresés révén felfedezhető, és több alkalmazott is cseveghet az ügyfelekkel, és válaszolhat nekik.

Forrás: The Verge