Az ultra népszerű MrBeast Youtube-csatornája november 14-én elnyerte a legtöbb feliratkozással rendelkező alkotó címet a YouTube-on. MrBeast ezzel felülmúlta PewDiePie összes feliratkozói számát, amely eddig birtokolta ezt a címet.

MrBeast

PewDiePie pozícióját többször is veszélyeztették, illetve le is győzték. Többek között 2019-ben, amikor az indiai székhelyű T-Series csatorna rövid időre megelőzte az előfizetők számában. A T-Series jelenleg továbbra is a legtöbb lfeliratkozóval rendelkező csatorna a YouTube-on, több mint 229 millióval. Viszont MrBeast birtokolja, ha az egyéni alktotót nézzük.

A MrBeast gyakorlatilag Jimmy Donaldsont takarja, akinek a székhelye Észak-Karolinában található. A csatorna először a 2010-es évek elején indult, de 2017-ben kezdett sikert elérni, amikor Donaldson 100 ezerig elszámoló videója néhány nap alatt több tízezer megtekintést ért el. MrBeast olyan videókkal lett még népszerűbb, mint például a Squid Game újraalkotása , Donaldson nagylelkű ajándékai és a „TeamTrees” kezdeményezés elindítása.

Forrás: 9to5google