Sok fura kihívásról számoltunk már be itt a Marketing Morzsákon, de lehet a mostani a legbetegebb. Vagy nem is igazán tudjuk, kihívás-e, mindenesetre virálisan terjed az a hülyeség, ahol a tinik a hírhedt sorozatgyilkos, Ted Bundy eseteit utánozzák, illetve arra utalgatnak.

A videók nagyon egyszerűek. Ez a lány például először sminkeli magát a tükör előtt:

Majd pár pillanattal később már eljátssza a halálát:

Alatta a hashtag #tedbundy, aminek már több milliós nézettsége van a TikTokon. A Sun a cikkéhez ízelítőt is tett a Twitterre, ahol mozgásban is ott vannak a beteges bohóckodások:

A fiatalok egyébként az Átkozottul veszett, sokkolóan gonosz és hitvány (Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile) című film miatt kattantak rá erre a Ted Bundy-témára, ebben Zack Efron volt a címszereplő. A színésznek és a filmet rendező Joe Berlingernek nem ez az első, hogy kínos pillanatokkal kell szembenézni az alkotásuk miatt. Kathy Kleiner Rubin ugyanis megvádolta őket, hogy túl szépen ábrázolják Bundyt és felmentik a tettei alól. Rubin szavai azért súlyosak, mert ő az egyik olyan áldozat, aki túlélte a Bundy támadását 1978-ban.

Most természetesen a TikTokot is elkezdték támadni, mondván, hogy egy ilyen morbid témát hagynak terjedni, láthatóan tinik között, ezért ideje lenne a moderálási elveiket felülbírálni.