A TikTok kiadott egy frissítést, amely javítja az alkalmazás élményét a táblagépeken és az összehajtható eszközökön. A vállalat szerint az alkalmazást jobban optimalizálták a nagyobb képernyőkre, és a nézők áttekinthető videót, egyszerűsített navigációs sávokat élvezhetnek.

Ezzel az új frissítéssel a TikTok azt állítja, hogy a felhasználók egy kifinomult videofeedet fognak látni, amely „nagyobb tisztasággal mutatja be a tartalmat”. A felhasználók ezentúl navigációs sávokat is láthatnak a képernyő tetején és alján, hogy könnyen hozzáférhessenek az alkalmazás funkcióihoz és lapjaihoz.

Ráadásul az alkalmazás ezentúl fekvő vagy álló tájolásban is működik. A fekvő mód nagyobb eszközökön történő bevezetésével a TikTok még jobban benyomul a YouTube területére, amit a hosszabb videók támogatásával már eddig is megtett.

Ésszerű volt amúgy, hogy a vállalat javítsa az élményt azon felhasználók számára, akik táblagépükön néznek például főzős videókat és szépségápolási útmutatókat. Most ezt zavartalanul megtehetik.

Forrás: Techcrunch