A TikTok frissíti az élő közvetítés funkcióját, méghozzá úgy, hogy lesznek csak felnőtteknek szóló adások. Ha egy adatfolyam valószínűleg sok durva beszédet tartalmaz vagy traumatikus témákkal foglalkozik, akkor az kizárólag a felnőtteknek szól majd. A lehetőség a következő hetekben lesz elérhető, és még mielőtt valaki arra gondolna, ez nem egy OnlyFans-alterantív lesz, ugyanis a TikTok irányelvei továbbra is tiltják a nyíltan szexuális tartalmat.

A közösségi videószolgáltatás november 23-tól 16-ról 18-ra emeli a műsorvezetők alsó korhatárát. Elméletileg a magasabb alsó korhatár csökkenteni fogja azoknak az iskolás korú gyerekeknek a számát, akik élőzést használnak, és olyan bajba keverednének, amelyek előre rögzített klipekkel nem lennének lehetségesek. Ennek megfelelően a következő hetekben érkező funkció emlékezteti az alkotókat, hogy blokkolják a korábban kiszűrt kulcsszavakat.

Ezen kívül a közelmúltban kibővített Multi-Guest funkció lehetővé teszi, hogy a házigazda akár öt másik résztvevőt is meghívjon. Ez természetesen hasznos lehet a profi alkotóknak, akik teljes értékű műsorokat szeretnének sugározni, de hasznos lehet minden streamer számára is, aki több barátot szeretne bevonni egy beszélgetésbe.

Forrás: Engadget