A James Bond-filmekben sem tűnik fel soha, hogy a 007-es kifejtené véleményét a Twitteren a Spectre ügyeiről, ahogyan a facebookon sem jelentkezik be különböző bárokból. Úgy tűnik, hogy a Bondot alakító Daniel Craig sem rajong túlzottan a közösségi médiáért. 

Az 53 éves színész a Sorted magazinnak adott interjújában azt mondta: „Kategorikusan kijelenthetem, hogy soha életemben nem leszek jelen a közösségi oldalakon.” A kijelentését azzal magyarázta, hogy egészen egyszerűen nem olyan a személyisége. 

„Nem arról van szó, hogy nem szeretem az embereket” – tette hozzá Craig. „Inkább arról van szó, hogy szeretnék magánéletet, mint mindenki más, aki nem ismert ember. Nem értem, miért akar bárki velem beszélgetni, vagy rávenni, hogy menjek el vele ide vagy oda. Viszonylag unalmas vagyok, és szeretek egymagam lenni.” Azt mondja, hogy ő nem az a típus, aki nyilvánosan udvarolna, vagy arra vágyna, hogy aktív életet éljen a közösségi médiában. 

Az már egy másik kérdés, hogy vajon egy híresség, főleg a most feljövő hírességek megtehetik-e, hogy egészen egyszerűen kivonuljanak a közösségi médiából, a szakértők véleménye ugyanis megoszlik arról, hogy ez árt vagy használ a karrierüknek. 

Forrás: Forbes