Belép a digitális ruhadarabok piacára a Ralph Lauren, első körben a Zepeto nevű dél-koreai közösségi oldal 200 millió felhasználója vehet magának, vagyis a virtuális világban élő másának Ralph Lauren ruhadarabokat, mármint ruhadarabok digitális mását.

12 különböző szett, 50 ruhadarab áll a felhasználók rendelkezésére, hogy kifejezhessék egyéniségüket. Vintage darabok mellett a nyári kollekció digitális másából is lehet válogatni, vagyis aki valóban vevő az ilyesmire, az a való életben is beszerezheti magának a ruhadarabot. A virtuális világban azért ezek jóval olcsóbbak, olyan 3 dollárnál többe egy sem kerül, de aki a valódi, kézzel fogható darabot is szeretné megvenni, annak azért mélyebben a zsebébe kell nyúlnia. 

A virtuális ruhadarabokat a Ralph Lauren New York-i üzletének virtuális változatából lehet beszerezni, és lesz majd egy virtuális koncert is, ahol a koreában nagyon népszerű Tomorrow x Together lép fel, illetve az ő avatarjaik, természetesen digitális Ralph Lauren ruhákban, ráadásul szelfizni is fognak a közönséégel, vagyis az avatarok az avatarokkal, és ezt meg lehet majd osztani a közösségi oldalakon. 

Forrás: Forbes