Bár mi is többször írtunk arról, hogy táplálkozási, pszichológiai, orvosi vagy éppen befektetési tanácsokat nem érdemes vagy csak nagyon nagy körültekintéssel célszerű megfogadni a TikTokról, az elmúlt napokban két olyan videó is felkerült, amit az emberek imádnak. 

Főzni, kertészkedni, kézműveskedni, sminkelni vagy fodrászkodni már meglehetősen sokan tanultak kis videókból, viszont már a megfelelő melltartóméret megtalálásához is lehet segítséget kapni.  Egy videó után nagyon sok nő ismerte fel a tényt, hogy egészen eddig rossz méretű melltartókat hordott. Van azonban egy technika és egy oldal, ami segít megmondani a pontos méretet, mert a kosarak mérete nem a vizuális nagyságon, sokkal inkább a térfogaton múlik, és ez a kommentek alapján úgy tűnik, hogy nagyon sok nő életét változtatta meg, legalábbis azóta a kalkulátor elkezdett virálisan terjedni. 

A másik videó, amire a napokban nagyon sokan csodálkoztak rá, az olcsó repülőjegyek titkát fedi fel, vagyis hogy amennyiben rugalmasak vagyunk az úti cél és a pontos időpont tekintetében, akkor milyen egyszerűen lehet levadászni a legolcsóbb repülőjegyeket. 

Forrás: Mashable, BoingBoing