Alex Griswold nem is sejtette, mi történik majd azután, miután nagy lelkesen megosztott egy videót az 500 ezer követőjének a házas életről. Pedig nem csinált semmi különöset, ha csak az nem különös, hogy látszott a videón a háta, rajta az anyajegyeivel.

Ez volt a szerencséje, ugyanis két vadidegen ember is ráírt, hogy lehetséges, hogy el kéne mennie orvoshoz, mert úgy néz ki, a hátán bőrrákra utaló jelek vannak.

Természetesen először hülyéskedésnek vélte a dolgot, majd miután rájött, hogy az egyik üzenetküldő maga is bőrrák-túlélő, úgy gondolta, hogy lehet mégis foglalkoznia kéne a dologgal. El is ment az orvoshoz, ahol megállapították, hogy valóban atipusos anyajegye van, ezért eltávolították.

Persze itt túlzás ez a nagy túléléses szöveg, Griswold nem volt rákos, csupán nagyobb veszélyben volt, mint akiknek nincs ilyen anyajegye. Nem lesz ugyanis minden atipusos anyajegyből bőrrák. Arra viszont mindenképpen jó volt a videó, hogy az emberek ellenőriztessék ezeket, hogy a kockázat is jóval kisebb legyen.

Hogy mikre nem jó a TikTok!