A 29 éves Demi Skipper a fejébe vette, hogy lesz egy háza, de nem úgy, hogy gyűjt rá, majd megveszi, hanem indul egy hullámcsattal, majd megpróbál folyamatosan olyan cseréket lebonyolítani, hogy a végén legyen egy lakása. A TikTokon lehet követni hogyan halad, de úgy tűnik elég sokan kedvet kaptak ahhoz, hogy kövessék a példáját. 

Skipper azt mondta, hogy az ötlet nem saját, egy videóban hallott Kyle MacDonaldról, aki egy piros gémkapoccsal indult neki a cserekereskedelemnek. Azt elcserélte egy hal alakú tollra, amiért kapott egy kézzel készített kilincset, majd jött a kempingkályha, generátor, egy hordó sör, amiből aztán neon felirat lett, majd motoros szán, amiért aztán dobozos teherautót kapott, de közben szerzett magának kiadói szerződést, és Alice Cooperrel is töltött egy délutánt, később egy Kiss témájú hógömbhöz jutott hozzá, majd egy filmszerephez, amit végül elcserélt egy kétszintes házra Kanadában. 

Skipper saját szabályokat hozott, ami szerint nem vehet semmit, nem használhat pénzt, és nem cserélhet olyanokkal, akiket egyébként is ismer. Azt mondja, hogy persze megkapja azokat a kommenteket, hogy inkább menjen el dolgozni, de a helyzet az, hogy van munkája, ez a kísérlet viszont szórakoztató, amiben úgy tűnik sokan szeretnének részt venni. Ő a hullámcsatból fülbevalót, majd poharakat, porszívót csinált, amit aztán snowboardra cserélt, hogy utána egy Apple TV-t kapjon érte, amiből aztán Bose fülhallgató lett, ezt pedig egy régi MacBookra cserélte. Ez volt a vízválasztó, amikor már nagyon sokan felfigyeltek rá. Ezt egyébként kamerára cserélte, amiből gyűjtői edzőcipő lett, amiért egy teljesen új iPhone 11 Max készüléket kapott, amiért egy család autót adott. Úgy sejti már nyáron meg lehet a lakása, de azt azért ő is bevallja, hogy voltak rossz cseréi is, szóval ebben is a gyakorlat teszi a mestert.

Forrás: The Guardian