Egy új kihívás terjed az interneten, aminek a lényege, hogy leginkább nők tesznek úgy, mintha éppen nagyon híres influenszerek lennének, miközben igazából a párjuk őszinte reakcióit veszik. 

https://www.instagram.com/p/CDuGRj8ndt-/?utm_source=ig_web_copy_link

A feladat meglehetősen egyszerű, úgy kell tenni, mintha a követőknek venne fel valaki videót az elülső kamerával, miközben a valóságban a hátsó kamerával videózza élete párja reakcióját. Érdemes olyan megfelelő kezdőmondattal indítani, mint hogy “Sziasztok, üdvözlök újra mindenkit a csatornámon” vagy hogy “Sziasztok, nagyon sokan kérdeztétek, hogy…” és az arckifejezések azonnal árulkodóak lesznek. 

https://www.instagram.com/p/CDyuvaKsBLv/?utm_source=ig_web_copy_link

Van, aki elkezdi forgatni a szemeit, van aki fintorog, van aki megkérdezi, hogy mégis ki kérdezte meg tőle, hogyan kell felvágni egy mangót, és van olyan is, aki azonnal felpattan, hogy javítson a fényeken, és van olyan is, akit egy pillanat alatt ki lehet borítani egy sminktermék vagy ruhadarab nyilvánvalóan kamu árával. Van, aki nem élete párja, hanem a szülei vagy a gyerekei előtt kezdi azzal, hogy az ő szépségrituáléja minden nap hajnali ötös keléssel kezdődik, amin általában röhögőgörcsben törnek ki még a gyerekek is.  Ennek ellenére vagy pont ezért a kihívásnak egyre nagyobb a sikere.